ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Καθαρισμος αποχετευσης σε δίκτυα

Οι πίδακες νερού υψηλής πίεσης χρησιμοποιούν μεγάλες ποσότητες νερού με μεγάλη ταχύτητα για να απομακρύνουν και να καθαρίσουν τα μπλοκαρίσματα και τα συντρίμμια από τους σωλήνες και τα συστήματα αποχέτευσης. Χρειάζεστε επαγγελματικό καθαρισμό του συστήματος αποχέτευσης; Αντιμετωπίζετε βουλωμένους σωλήνες; Καλέστε την Αποφράξεις Νέα Ιωνία. Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και αποτελεσματικοί, στον τομέα των αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Χρησιμοποιούν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό υδροβολής υψηλής πίεσης για τον καθαρισμό των αποχετεύσεων γρήγορα και διεξοδικά.

Τα συστήματα αποχέτευσης πρέπει να καθαρίζονται τακτικά, ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν το δίκτυο. Εάν δεν θυμάστε την τελευταία φορά που καθαρίστηκε ο αποχετευτικός σας αγωγός, οι πιθανότητες είναι ότι το χρειάζεται! Μην περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά. Ακόμα κι αν δεν έχετε πρόβλημα τώρα. Η συσσώρευση οργανικών και ανόργανων υλικών με την πάροδο του χρόνου έχει τη δυνατότητα δημιουργίας μπλοκαρίσματος, που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές βλάβες στο σύστημα αποχέτευσης.

Καθαρισμος αποχετευσης με πιεστικό μηχάνημα

καθαρισμος αποχετευσης στη Νεα Ιωνια
καθαρισμος αποχετευσης στη Νεα Ιωνια

Ο καθαρισμός του αποχετευτικού δικτύου με υδροβολή είναι ο πιο οικονομικός, αποτελεσματικός και περιβαλλοντικά ασφαλής τρόπος καθαρισμού των αγωγών της αποχέτευσης. Με τη χρήση αντλιών και εύκαμπτων σωλήνων, το νερό εκτοξεύεται στη γραμμή αποχέτευσης υπό μεγάλη πίεση. Ένα ειδικό ακροφύσιο προσαρτημένο στο άκρο ενός εύκαμπτου σωλήνα έχει εμπρόσθιους και αντίστροφους πίδακες νερού που μπορούν να κατευθύνουν πολύ ισχυρά και συγκεντρωμένα ρεύματα νερού κατά μήκος των τοιχωμάτων των σωληνώσεων. Αυτό το ισχυρό και συμπυκνωμένο ρεύμα νερού μπορεί να κόψει οποιοδήποτε μπλοκάρισμα στο σωλήνα.

Τα συντρίμμια, το γράσο και η λάσπη είναι μερικές από τις κύριες αιτίες εμπλοκής της γραμμής της αποχέτευσης. Στην Αποφράξεις Νέας Ιωνίας έχουμε επαγγελματίες και έμπειρους τεχνικούς που θα σας βοηθήσουν:

  •  στη διάλυση των συντριμμιών και της λάσπης
  • την αφαίρεση λαδιού, λίπους και γράσου
  • στη σύνθλιψη μεγάλων ριζών δέντρων
  • και στον αποτελεσματικό καθαρισμό ολόκληρου του συστήματος.

Είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε ένα τακτικό πρόγραμμα καθαρισμού της αποχέτευσης με νερό υψηλής πίεσης, για να διατηρήσετε τη ροή χωρίς να μπλοκάρει. Η Αποφράξεις Νέας Ιωνίας, ως εξειδικευμένος επαγγελματίας καθαρισμού αποχετευτικών αγωγών μπορεί να σας συστήσει ένα πρόγραμμα υπηρεσίας, που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας 24 ώρες το 24ωρο, 36 ημέρες το χρόνο στη Νέα Ιωνία και τις γύρω περιοχές.