ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ

Αποφραξεις παντος ειδους σε αποχετευτικα δίκτυα

Βιώνετε το μαρτύριο μιας βουλωμένης αποχέτευσης στο σπίτι σας; Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Νέα Ιωνία έχουν τα κατάλληλα εργαλεία και την εμπειρία για να πραγματοποιούν τις σωστές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης στο σπίτι σας. Θα διαγνώσουμε το πρόβλημά σας και θα χρησιμοποιήσουμε μία από τις πολλές επιλογές του εξοπλισμού μας, για να καθαρίσουμε πλήρως την αποχέτευσή σας.

Χρησιμοποιούμε ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα για την απόφραξη των φρεατίων και των υδρορροών και πιεστικά υδροβολής για εκείνες τις περιπτώσεις, που το ηλεκτροκίνητο καλώδιο δεν κάνει τη δουλειά που θέλουμε. Ένα πιεστικό μηχάνημα υδροβολής χρησιμοποιεί νερό υψηλής πίεσης για να αφαιρέσει τα συντρίμμια, που έχουν συσσωρευτεί κατά μήκος των τοιχωμάτων των σωλήνων της αποχέτευσης και μπορεί να βελτιώσει δραστικά την κατάσταση του αποχετευτικού σας συστήματος.

Συνηθισμένες αιτίες εμπλοκής της αποχέτευσης:

  • Μαλλιά
  • Πουρί και θραύσματα
  • Σαπούνι, απορρυπαντικό, σαμπουάν
  • Συσσώρευση λίπους
  • Υπολείμματα τροφών

    Αποφραξεις παντος ειδους στη Νεα Ιωνια
    Αποφραξη στη Νεα Ιωνια

Ποτέ μην απορρίπτετε τα χημικά καθαριστικά, τα λευκαντικά, τους διαλύτες ή οποιαδήποτε άλλη καυστική ουσία στις αποχετεύσεις σας. Αυτές οι χημικές ουσίες μπορεί να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά στους σωλήνες στο σύστημα της αποχέτευσής σας. Πάντα να ενημερώνετε τον τεχνικό ότι έχετε χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε χημικά προϊόντα. Έτσι θα προστατεύσετε το άτομο που θα κάνει την εργασία, αλλά και την ιδιοκτησία σας.

Μην αναμιγνύετε χημικά καθαριστικά αποστράγγισης επειδή θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια επικίνδυνη αντίδραση.

Χρησιμοποιείτε μόνο φυσικές μεθόδους απόφραξης.

Για να αποφύγετε σημαντικά μπλοκαρίσματα και βουλωμένους σωλήνες στο σπίτι σας, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε έναν συλλέκτη αποστράγγισης για τα φυσικά υπολείμματα. Για να βοηθήσετε στην απομάκρυνση των μικρών απορριμμάτων από τις αποχετεύσεις σας, ρίξτε ένα μείγμα ζεστού νερού, μαγειρικής σόδας και ξυδιού στο νεροχύτη, το νιπτήρα ή όπου αλλού αντιμετωπίζετε το πρόβλημα.

Καλέστε μας για αποφραξεις παντος ειδους στη Νέα Ιωνία

Καμία από αυτές τις εργασίες δεν έχει αποτέλεσμα; Το καλύτερο είναι να καλέσετε την Αποφράξεις Νέας Ιωνίας για επαγγελματικές υπηρεσίες του αποχετευτικού σας δικτύου. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ καθαρίζει βουλωμένες αποχετεύσεις. Παρέχει υπηρεσίες απόφραξης στους κατοίκους της Νέας Ιωνίας για πάνω από 40 χρόνια. Παρέχουμε κατάρτιση εμπειρογνωμόνων για να πιστοποιήσουμε τους τεχνικούς μας ως ειδικούς στις υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης. Αυτό σημαίνει ανώτερη εξυπηρέτηση για εσάς. Η εγγύηση 100% ικανοποίησης σημαίνει ότι εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την υπηρεσία μας, θα κάνουμε εκ νέου τη δουλειά σας για να σας ικανοποιήσουμε απόλυτα.