ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

Αντληση υδατων

H Αποφράξεις Νέα Ιωνία λύνει άμεσα τα επείγοντα προβλήματα που απαιτούν αντλήσεις νερού σε υπόγειους κυρίως χώρους που έχουν πλημμυρίσει και υπάρχει κίνδυνος καταστροφής της περιουσίας τους.

H κατασκευή των πόλεων που ζούμε, έχει αυξήσει κατά πολύ τις πιθανότητες πλημμυρών σε κλειστούς και υπόγειους χώρους.

  • Ζημιές στις σωληνώσεις
  • προβλήματα στο αποχετευτικό δίκτυο
  • δυνατές βροχοπτώσεις
  • φραγμένα φρεάτια σε υπόγειους χώρους κ.α αποτελούν τα κύρια αίτια, για τα οποία απαιτείται άντληση υδάτων.
Αντληση Υδατων Νεα Ιωνια
Αντληση Υδατων Νεα Ιωνια

Καλέστε μας τώρα και τα ειδικά αντλιοφόρα φορτηγά μας θα έρθουν στον χώρο σας και θα αντλήσουν το νερό ή τα λύματα που έχει πλημμυρίσει το υπόγειο, την αποθήκη ή το χώρο στάθμευσης των οχημάτων σας. Τα βυτιοφόρα οχήματα, οι μηχανές άντλησης νερού και αντλίες απορρόφησης υδάτων και λυμάτων αποτελούν τον ειδικό εξοπλισμό μας, που μας βοηθάει να επιλύουμε άμεσα και αποτελεσματικά τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν.

Τα βυτιοφόρα μας είναι διαφόρων μεγεθών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να πλησιάσουν ακόμα και σε χώρους όπου η πρόσβαση μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η άντληση των υδάτων γίνεται άμεσα, χάρη στις ισχυρές και σύγχρονες αντλίες αναρρόφησης, τις οποίες διαθέτουμε.

Διαθέτουμε:

  • άριστο σύστημα εξυπηρέτησης πελατών της Αποφράξεις Νέας Ιωνίας
  • τον κατάλληλο και υπερσύγχρονο εξοπλισμό
  • και εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς μας

Καλύπτουμε πλήρως όλες τις περιοχές τις Αθήνας, δημιουργώντας έτσι ένα δίκτυο ικανοποιημένων πελατών. Καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη και σας προσφέρουμε χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές, ώστε όλες οι υπηρεσίες μας να σας ικανοποιήσουν απόλυτα και να σταματήσουν να δημιουργούνται προβλήματα στις οικίες ή τους επαγγελματικούς σας χώρους.

Αποφράξεις Νέα Ιωνία – όλο το 24ωρο

Εγγυόμαστε την αξιοπιστία των εργασιών μας, που αποτελεί συνώνυμο με την Αποφραξεις Νεα Ιωνια. Εδώ και 40 και πλέον χρόνια εξυπηρετούμε τη Νέα Ιωνία και όλη την Αττική. Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου, Κυριακές και αργίες. Βρισκόμαστε δίπλα σας όταν πραγματικά μας έχετε ανάγκη, με συνέπεια και επαγγελματισμό, για εγγυημένα αποτελέσματα.