ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Τα παράσιτα που κυκλοφορούν έξω από το σπίτι σας, δεν ανήκουν και δεν πρέπει να μπουν μέσα. Τα έντομα όπως: τα μυρμήγκια, οι κατσαρίδες, τα κουνούπια, οι κοριοί, και οι ψύλλοι ζουν ιδανικά στην ύπαιθρο. Δε θα διστάσουν να περάσουν την είσοδο του σπιτιού σας προς αναζήτηση τροφής, στέγης ή προστασίας. Εκτός από αποκρουστικά και ενοχλητικά, αυτά τα παράσιτα αποτελούν κίνδυνο για την υγεία και την ασφάλεια της οικογένειάς σας. Μπορούν να μεταδώσουν πολύ επικίνδυνες, για τον άνθρωπο, ασθένειες και επιβλαβείς μικροοργανισμοί και βακτήρια. Οι αξιόπιστοι και έμπειροι απολυμαντές μας μπορούν να προσφέρουν την σωστή λύση στον οικιακό και επαγγελματικό έλεγχο και ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ των παρασίτων που μπορεί και τα κρατήσει έξω από το σπίτι σας. Όλες μας οι υπηρεσίες και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Παρέχοντας εξειδικευμένα προγράμματα απολυμάνσεων, φιλικά προς το περιβάλλον και την οικογένεια σας, σχεδιασμένο ειδικά για να προστατεύσει το σπίτι και τους ανθρώπους που σας πλαισιώνουν, η εταιρεία μας σας εγγυάται για το ασφαλές και σίγουρο αποτέλεσμα των εφαρμογών της. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι σύμφωνα με τις σύγχρονες μεθόδους απολύμανσης, τη σωστή χρήση και συντήρηση του εξοπλισμού και είναι πρόθυμοι να σας λύσουν οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε σχετικά με τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τις εφαρμογές γύρω και μέσα στο σπίτι σας. Μπορούμε επίσης να σας παρέχουμε τακτικές απολυμάνσεις και απεντομώσεις, ώστε να σας εξασφαλίσουμε ένα σπίτι απαλλαγμένο από επιβλαβή έντομα και μικροοργανισμούς όλο το χρόνο. Εκτελούνται υπό τις οδηγίες και τον έλεγχο πτυχιούχων, πιστοποιημένων γεωπόνων με εξειδίκευση στον τομέα των απολυμάνσεων και των απεντομώσεων. Δώστε οριστικά τέλος στην παρουσία ανεπιθύμητων εντόμων και μικροοργανισμών στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο και την επανεμφάνισή τους.

Απολύμανση για κατσαρίδες

Μια πάρα πολύ σημαντική εργασία που δεν πρέπει να παραβλέπουμε ούτε να παραμελούμε είναι η απολύμανση για κατσαρίδες στα κτίριά μας. Απολύμανση για κατσαρίδες επιβάλλεται να πραγματοποιείται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Τα συγκεκριμένα παράσιτα είναι αποκρουστικά σε όλους μας. Εκτός αυτού όμως, μπορεί να γίνουν και επικίνδυνα. Ο λόγος είναι ότι από υγειονομικής πλευράς οι κατσαρίδες φέρουν αρκετά παθογόνα βακτήρια, ιούς και μύκητες. Μπορούν δηλαδή να μας μεταδώσουν εκτός από αλλεργίες και κάποιες σοβαρές ασθένειες. Οι περισσότερες σχετίζονται με το στομάχι με πιο συχνή τη σαλμονέλα. Οι κατσαρίδες ζουν σε μέρη ζεστά χωρίς πολύ φως και με υγρασία. Γι αυτό θα τις βρούμε σίγουρα μέσα σε φρεάτια, αποχετεύσεις και υπονόμους. Μέσα στα σπίτια φωλιάζουν συνήθως σε ντουλάπια ή κάτω και μέσα σε ηλεκτρικές συσκευές.

Ένα βασικό μέτρο για την αποφυγή της εμφάνισής τους, είναι να δώσετε μεγάλη προσοχή στην κουζίνα και να φροντίζετε να μην αφήνετε εκτεθειμένα ψίχουλα και υπολείμματα τροφών. Επίσης, οπωσδήποτε χρειάζεται τακτική απολύμανση για κατσαρίδες. Είμαστε μια από τις καλύτερες εταιρείες απολύμανσης. Με την εμπειρία της θα σας βοηθήσει ώστε να κρατήσετε τις κατσαρίδες μακριά από το χώρο σας. Χρησιμοποιεί ειδικά εγκεκριμένα σκευάσματα τα οποία είναι 100% αποτελεσματικά και ασφαλή για την υγεία μας και το περιβάλλον. Παρέχουμε εξειδικευμένη απολύμανση για κατσαρίδες με ειδικά προϊόντα, καπνιστικά και τζελ που εφαρμόζονται μόνο από επαγγελματίες. Καλέστε μας σήμερα και ενημερωθείτε σχετικά.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Ευχόμαστε ειλικρινά να μην συμβεί ποτέ στη ζωή σας να προσβληθείτε από κοριούς. Είναι κάτι πραγματικά δυσάρεστο. Ο λόγος είναι ότι οι κοριοί από τη στιγμή που θα παρουσιαστούν σε κάποιο χώρο αν δεν αντιμετωπιστούν γρήγορα, θα πολλαπλασιαστούν ταχύτατα και θα κατακλύσουν κάθε σημείο. Αυτό γίνεται διότι οι κοριοί έχουν την ικανότητα να φωλιάζουν οπουδήποτε. Σε στρώματα, καναπέδες, μαξιλάρια, ντουλάπες, έπιπλα αλλά και όπου υπάρχει χαραμάδα σε τοίχους και πατώματα. Το δυσάρεστο στην περίπτωση των κοριών είναι ότι δεν γίνονται εύκολα αντιληπτοί. Αυτό συμβαίνει επειδή ο κοριός την ημέρα είναι κρυμμένος και βγαίνει μόνο τη νύχτα προς αναζήτηση τροφής. Τα τσιμπήματά του δεν θα τα νιώσετε την ίδια στιγμή αλλά την επόμενη ημέρα και αυτό εξαιτίας του κνησμού.

απολύμανση για κοριούς
απολύμανση για κοριούς

Η απολύμανση για κοριούς εκτελείται αποκλειστικά και μόνο από επαγγελματίες τεχνικούς. Χρειάζονται οι έμπειροι τεχνικοί οι οποίοι θα βρουν τις εστίες των κοριών και θα τους εξοντώσουν με ειδικές μεθόδους και σκευάσματα. Αναλαμβάνουμε να σας απαλλάξουμε από κοριούς οριστικά. Χάρη στην τεχνογνωσία, την πείρα και τα κατάλληλα προϊόντα, θα απαλλάξουμε το χώρο σας από τα ανεπιθύμητα παράσιτα. Κάθε απολύμανση για κοριούς χρειάζεται 2 εφαρμογές μέσα σε διάστημα 2 εβδομάδων αυστηρά. Στην πρωτη εφαρμογή εξοντώνουμε τους ζωντανούς κοριούς και στη δευτερη τα αυγά τους, που θα έχουν εκκολαφθεί σε αυτές τις 14 ημέρες.

Απολύμανση για ψύλλους

Οι ψύλλοι είναι έντομα μικροσκοπικά τα οποία τσιμπάνε. Τρέφονται μόνο με το αίμα ζωντανών οργανισμών. Κάνουν μεγάλα άλματα και αυτό διευκολύνει τη μεταφορά τους αλλά δυστυχώς και την εξάπλωσή τους. Οι ψύλλοι συνήθως μεταφέρονται μέσω του ξενιστή τους που μπορεί να είναι η γάτα (το πιο συχνό), ο σκύλος αλλά και ο άνθρωπος. Επίσης, μεταφέρονται μέσω ρούχων, επίπλων αλλά και τσαντών και βαλιτσών. Γι αυτό τα συχνότερά τους στέκια είναι τα στρατόπεδα, τα ξενοδοχεία και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αν έχετε ενδείξεις ότι έχουν εισβάλλει ψύλλοι στο χώρο σας, φροντίστε γρήγορα να απαλλαγείτε πριν προλάβουν να πολλαπλασιαστούν σε μεγάλο βαθμό. Ο μόνος και πιο σωστός τρόπος ο οποίος θα φέρει την οριστική εξόντωσή τους, είναι η απολύμανση.

Φυσικά μια σωστή και καλή απολύμανση για ψύλλους δεν μπορεί να γίνει ερασιτεχνικά αλλά μόνο από ειδικούς. Οι ψύλλοι καταπολεμούνται αποκλειστικά με ειδικά φαρμακευτικά σκευάσματα. Μόνο έτσι θα είστε 100% σίγουροι ότι απαλλαγήκατε από την παρουσία τους. Είμαστε από τις καλύτερες εταιρείες απολύμανσης σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Αττικής. Οι τεχνικοί της είναι εκτός από έμπειροι και οι πλέον ειδικοί στην απολύμανση για ψύλλους. Τα προϊόντα και οι μέθοδοι που εφαρμόζουν, είναι όλα απολύτως ασφαλή και αποτελεσματικά. Είναι πιστοποιημένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων οπότε δεν διατρέχετε κανέναν απολύτως κίνδυνο ούτε εσείς, ούτε τα κατοικίδιά σας, ούτε το περιβάλλον. Καλέστε μας σήμερα και ενημερωθείτε από τους ειδικούς σχετικά με τις απεντομώσεις και τις απολυμάνσεις.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Ανακαλύπτοντας ότι έχετε τρωκτικά που ζουν στο χώρο του σπιτιού σας είναι κάτι τόσο ανησυχητικό και απογοητευτικό. Αυτοί οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες αποκτούν πρόσβαση σε δυσδιάκριτες ρωγμές ή τρύπες στους τοίχους, ανοίγματα σε παράθυρα ή αεραγωγούς, καθώς και σε τυχόν ανοιχτές αποχετεύσεις. Τα ποντίκια και οι αρουραίοι προτιμούν να ζουν σε προστατευμένα, ήσυχα περιβάλλοντα. Έτσι  καθιστούν τη σοφίτα σας και το υπόγειό σας ιδανικές τοποθεσίες για να χτίσουν μια φωλιά. Τα τρωκτικά μπορούν να πολλαπλασιαστούν πολύ γρήγορα μόλις εγκατασταθούν. Τα θηλυκά τρωκτικά μπορούν να παράγουν περίπου 10 νεογνά το χρόνο. Λίγους μόνο μήνες μετά τα νεογέννητα ποντίκια και οι αρουραίοι είναι έτοιμοι να ζευγαρώσουν επίσης. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ταχεία μόλυνση εάν το πρόβλημα δεν αντιμετωπιστεί αμέσως.

απολύμανση για ποντίκια
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΑ

Υπάρχουν αρκετές ερωτήσεις που πρέπει να μας ρωτήσετε, σχετικά με την ιδιαίτερη κατάσταση των τρωκτικών σας για να προσδιορίσετε εάν είναι απαραίτητη η απολύμανση για ποντίκια από εξειδικευμένη εταιρεία.

  • Η προσβολή είναι ευρέως διαδεδομένη;
  • Δεν μπορείτε να προσδιορίσετε μόνοι σας την πλήρη έκταση της εισβολής ποντικιών;
  • Έχουν αποτύχει άλλες βασικές μέθοδοι απομάκρυνσης τρωκτικών;
  • Είναι τα εισβάλλοντα είδη τρωκτικών επικίνδυνα για την υγεία σας;
  • Είναι το εισβάλλον είδος ποντικιού καταστρεπτικό για τη δομή του σπιτιού;
  • Η παρουσία τρωκτικών δείχνει ένα σοβαρότερο πρόβλημα για το σπίτι σας;

Εάν η απάντησή σας σε οποιαδήποτε από αυτές τις ερωτήσεις είναι «ναι», είναι σημαντικό να μας καλέσετε. Προσφέρουμε μια ποικιλία υπηρεσιών ελέγχου επιβλαβών οργανισμών και χρησιμοποιούμε μια σειρά μεθόδων, προϊόντων και λύσεων για την απολύμανση για ποντίκια. Η τεχνική ομάδα μας φροντίζει για την ιδιοκτησία σας και το περιβάλλον, γι ‘αυτό το στόχο μας είναι να χρησιμοποιούμε φυσικές μεθόδους μυοκτονίας, όποτε είναι δυνατόν.

Απολύμανση για κορωνοϊό

Η απολύμανση είναι η διαδικασία που ακολουθούμε προκειμένου να καταπολεμήσουμε μικρόβια, ιούς και βακτήρια σε χώρους, επιφάνειες και αντικείμενα. Τον τελευταίο καιρό, η συχνή εφαρμογή της απολύμανσης είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Αιτία είναι η εμφάνιση του covid-19 παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας. Ο κορωνοϊός είναι ένα νέο είδος ιού και το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, είναι ο υψηλός βαθμός μεταδοτικότητάς του. Όπως με κάθε ίωση, έτσι και με τον covid-19, η διασπορά του γίνεται μέσω σταγονιδίων που απελευθερώνονται με το βήχα ή με το φτάρνισμα. Αυτά τα σταγονίδια καταλήγουν πολλές φορές στην ατμόσφαιρα, επάνω σε επιφάνειες και σε αντικείμενα. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε πόση είναι η χρονική παραμονή του ιού επάνω τους καθώς ο κορωνοϊός είναι ακόμη υπό εξέταση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και την ιατρική κοινότητα.

Απολύμανση για κορωνοϊό
Απολύμανση για κορωνοϊό

Κανείς μας δεν περίμενε ποτέ ότι θα ήταν αναγκασμένος να ζήσει αρκετό καιρό σε καραντίνα ή ότι θα πρέπει να φοράει μάσκα καθημερινά. Κι όμως συνέβη! Τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού είναι προς το παρόν συγκεκριμένα. Η χρήση αντισηπτικών και μάσκας, η σωστή υγιεινή χεριών, η τήρηση των μεταξύ μας αποστάσεων και η απολύμανση για κορωνοϊό όλων των χώρων και επιφανειών, είναι τα απολύτως απαραίτητα. Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι και έχουμε καθήκον να τα τηρήσουμε και να τα εφαρμόσουμε ώστε να προστατέψουμε τον εαυτό μας, τους οικείους μας και τις ευπαθείς ομάδες γύρω μας. Απολυμάνετε σήμερα το χώρο που κινείστε καθημερινά. Καλέστε μία εξειδικευμένη εταιρεία ώστε να πετύχετε μια σωστή και ολοκληρωμένη μικροβιοκτονία και απολύμανση για κορωνοϊό. Δυστυχώς τα σκευάσματα – απολυμαντικά που θα βρείτε ευρέως στο εμπόριο δεν θα εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μόνο μέσω ειδικών προϊόντων και φαρμάκων μπορεί να επιτευχθεί αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.