ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Επιθεώρηση με κάμερα διάγνωσης

Τα αποχετευτικά δίκτυα είναι από τα πράγματα που θεωρούμε δεδομένα, μέχρι να σταματήσουν να λειτουργούν σωστά. Αν συμβεί κάποιο βούλωμα και το νερό απλά δεν αποστραγγίζεται, είναι πιθανό ότι υπάρχει πρόβλημα με την κύρια γραμμή αποχέτευσης. Αλλά θα πρέπει να σιγουρευτούμε.

Όταν ένας τεχνικός της Αποφράξεις Νέα Ιωνία ξεκινά τη δοκιμή για τη θέση του προβλήματος στην κύρια σύνδεση από το σπίτι σας στο αποχετευτικό δίκτυο, θα σας συστήσει συχνά μια επιθεώρηση κάμερας, καθώς ο προσδιορισμός της θέσης του φράγματος είναι το πρώτο βήμα για την επίλυσή του.

επιθεωρηση με καμερα στη Νεα Ιωνια
επιθεωρηση με καμερα στη Νεα Ιωνια

Τι είναι η επιθεωρηση της αποχέτευσης με καμερα;

Πρώτον, μια κάμερα διάγνωσης βρίσκεται στο τέλος ενός εύκαμπτου καλωδίου. Σκεφτείτε ένα βολβό στο τέλος ενός ραβδιού. Αυτές οι κάμερες είναι εξαιρετικά εργαλεία, αλλά έχουν κάποιους περιορισμούς. Για παράδειγμα, εάν ο σωλήνας είναι γεμάτος από βρώμικο νερό, η κάμερα μπορεί να μη δει τίποτα. Το καθαρό νερό δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Οπότε ο τεχνικός θα σας συμβουλεύσει να κλείσετε την παροχή του νερού πριν από την επιθεώρηση, προκειμένου να μην εισέλθουν απορρίμματα στο νερό.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα της Αποφράξεις Νέας Ιωνίας;

Θα ανοίξουμε το πλησιέστερο σημείο πρόσβασης στο μπλοκάρισμα και θα εισχωρήσουμε το καλώδιο με την κάμερα στην αποχέτευση. Θα διασφαλίσουμε ότι η κάμερα μπορεί να περάσει και στη συνέχεια θα την τροφοδοτήσουμε. Ανάλογα με αυτό που βλέπουμε, μπορούμε να διαγνώσουμε και το πρόβλημα.

Η γραμμή αποχέτευσης είναι κατασκευασμένη από τμήματα σωλήνων ενωμένων μεταξύ τους. Με την πάροδο του χρόνου, το έδαφος κάτω από το σπίτι σας μπορεί να μετατοπιστεί και να ωθήσει τους σωλήνες σε διαφορετικές κατευθύνσεις, προκαλώντας σπασίματα στις αρθρώσεις. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια κορυφογραμμή που παγιδεύει τα συντρίμμια και οδηγεί σε ένα φράγμα.

Εισβολή των σωλήνων από ρίζες δέντρων

Αυτό συχνά μοιάζει με ζυμαρικά μέσα στο σωλήνα. Αν συμβεί ένα σπάσιμο σε ένα σωλήνα, το νερό θα διαρρεύσει και θα προσελκύσει διψασμένες ρίζες δέντρων. Το νερό που φεύγει από το σπίτι σας είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για το φυτό. Οι ρίζες θα συγκεντρωθούν γύρω από την υγρασία και τελικά θα εισβάλουν στον ραγισμένο σωλήνα και θα συσσωρευτούν μέσα σε αυτόν με την πάροδο του χρόνου.

Με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, θα μπορούμε εύκολα και οικονομικά να εντοπίσουμε το σημείο και το μέγεθος της εισβολής των ριζών και να σας προτείνουμε την κατάλληλη αντιμετώπιση του προβλήματος. Παρέχουμε την υπηρεσία της επιθεώρησης του αποχετευτικού δικτύου με κάμερα διάγνωσης σε όλους τους κατοίκους της Νέας Ιωνίας και των γύρω περιοχών